albunyaan tv

Bescherm je identiteit

abonneer

Wat is Albunyaan TV?

In een tijd waarin kinderen en jongeren op school en via sociale media hun identiteit vormen door te streven naar geld, bekendheid en carrière maken heeft dit ervoor gezorgd dat de werkelijke identiteit van een moslim als bijzaak wordt gezien of zelfs onbekend is. Maar wat is die identiteit? De Tevredenheid van Allaah behalen met als resultaat het eeuwige Paradijs. Dit is waar Albunyaan aan bijdraagt door opvoedkundige programma’s beschikbaar te stellen uit de Qor’aan en de soennah op een simpele en vermakelijke manier om kinderen en jongeren bewust te maken van hun islamitische identiteit en hoe ze hun geloof volgens de Qor’aan en soennah kunnen praktiseren. Albunyaan werkt aan het beschikbaar stellen van islamitisch gefilterde content om de praktiserende moslim te helpen die zijn best doet om te waken over zijn islamitische identiteit. Dit wordt gedaan door de zorg van verboden films/series te vermijden en het beschikbaar stellen van toegestane films/series op elk moment van de dag.

Albunyaan is non-profit

Jouw abonnement is SADAQAH JAARIYAH. Jouw abonnement zorgt ervoor dat jij films en series aan het kijken bent terwijl je ontelbare hasanaat (beloning) verdient. Hoe dan? Door jouw maandelijkse bijdrage blijft Albunyaan beschikbaar voor iedereen én steun je andere dawahprojecten die zich inzetten om onder andere gezinnen in nood te helpen. Deze hasanaat komen allemaal op jouw weegschaal zelfs wanneer je dood bent!

15% korting voor de ouders van Dar al-Hudaa

De ouders in Dar al-Hudaa krijgen 15% korting op Albunyaan TV. Zoals al eerder is aangegeven is Albunyaan een non-profit organisatie. Dus dat betekent dat alle geld naar de da3wah gaat. Dus aan u de keus: Wilt u doneren (abonneren) met de volledige bedrag(meer beloning) of wilt u de korting toch hebben?

1: LET OP: Als jouw kinderen niet ingeschreven staan in Dar al-Hudaa krijg je geen korting, maar een proefperiode van 1 dag.
2: LET OP: De code wordt na de inschrijving gestuurd
3:
LET OP: De proefperiode is alléén geldig op de website en niet op de app.
4: LET OP: De korting is alleen van toepassing op de jaarlijkste abonnement.